torsdag 29 augusti 2013

Råsponten anländer

När vi började riva väggar inne i utbyggnaden från 80-talet var det för att få bort all gips och glasfiberisolering och istället bygga upp med linull samt bräda in väggarna. För säg, vem har det inte retat till vansinne att så fort man vill hänga upp en tavla eller fästa en krok i en gipsvägg alltid behövt använda sig av dessa nya påfund 'plugg'?! Och tänk bara, när just det hålet inte behöver användas längre, hur stort är det inte då, när pluggen sitter där! Skall bli skönt att få bräda in väggarna helt enkelt!

Vi har beställt tre paket råspont direkt från Gotlandsflis. Idag kom de hem - och de var av riktigt god kvalité vilket givetvis gjorde både oss och snickarna glada. Betalade en god peng under priset i bygghandeln men kostade på oss hemkörning med lastbil (som det givetvis var värt). Ändå hamnade vi under det 'vanliga' priset.
Gotlandsvirke av senvuxen kvalité, hemkört och dessutom till ett betydligt lägre pris än om vi skulle ha hämtat på bygghandeln. Bättre kan det knappast bli!

Benjamin tittade häpnandsväckande på när kranbilen lastade av paketen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar